UZNEMIRUJUĆE: Snimci ubice koji se vozi skuterom po Njujorku i NASUMICE PUCA NA PEŠAKE (VIDEO)

Njujorška policija saopštila je da je jedna osoba ubijena, a tri ranjene u pet odvojenih napada vatrenim oružjem u Bruklinu i Kvinsu koje je izveo 25-godišnjak koji se vozio skuterom ulicama i pucao nasumice na ljude.

Njujork post prenosi navode policije da je uhapsila napadača hispano porekla i krupne građe koji je za zločin počinjen u subotu koristio ilegalno nabavljeni skuter bez registarskih tablica.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj kalibra devet milimetara sa dodatnom količinom municije, što pokazuje da je planirao da ubije mnogo veći broj ljudi.

– Ovaj tip je kod sebe imao puno municije. Moglo je tu da bude još upucanih ljudi – kazao je listu izvor iz njujorške policije.

Američki dnevnik objavio je na svom sajtu uznemirujući snimke dva od pet napada. Prvi se desio u Kvinsu gde se na snimku nadzorne kamere vidi kako napadač lagano prolazi ulicom na skuteru i počinje da puca na ljude koji stoje na trotoaru.

On je prvo ciljao čoveka koji je šetao psa, ali ga je promašio.

Čovek od 87 godina koji je bio ispred njih se okrenuo na zvuk pucnja, nakon čega napadač puca i pogađa starca koji odmah počinje obilno da krvari, tetura se i pada na pločnik.

Starcu je pomoć pritrčao prolaznik, ali za njega nije bilo pomoći.

U drugom snimljenom napadu pucač na skuteru ciljao je mladića koji je u tom trenutku prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.