(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalno prebili vršnjaka u Beogradu
Maloletnici su brutalno pretukli vršnjaka (15) u Beogradu, a nekoliko dana pre toga, navodno na istom mestu su izudarali drugog dečaka! Užasno nasilje snimljeno je telefonom, saznaje Informer koji je dobio snimak te prve tuče.

Naime, kako je Informer već objavio pre nekoliko dana u jednom beogradskom naselju brutalno je pretučen maloletnik (15) 

Sumnja se da ga je pretkla grupa od četvoro njegovih vršnjaka.

Maloletnik je zadobio teške telesne povrede, a ubrzo potom društvenom mrežom počeo je da kruži snimak tuče druge tuče koja se dogodila na istom mestu nekoliko dana ranije. 

– Srećom u ovoj tuči dečak nije zadobio teške telesne povrede, ali se vidi na snimku vidi koliko je taj napad bio brutalan – rekao je za Informer jedan od građana koji živi u naselju u kom se tuča dogodila. 

Inače, na snimku se vide trojica maloletnika kako šutiraju dečaka, potom dvojica nasilnika smiruje situaciju dok treći nastavlja da ga šutira u leđa i stomak.

Kako nam je objasnio sagovornik koji nam je prosledio snimak kolovođa te maloletniče grupe nasilnika teroriše decu u kraju u kom su se obe tuče i dogodile. 

Podsetimo, kako smo nezvanično saznali brutalno vršnjačko nasilje dogodilo se pre nekoliko dana. 

– Reč je četvorici starijh maloletnika koja su ga tukla rukama i nogama, a udarci su bili toliko strašni da je pretučeni maloletnik zadobio opasne povrede . Naime, njemu su povređeni bubrezi i pitanje je kako će da nastavi život kasnije – objasnio je jedan od poznanika porodice teško povređenog dečaka. 

Kako je naveo da stvar bude još gora majka teško povređenog dečaka je teško bolesna.

– Pored njene teške bolesti, samo joj je ovo falilo. Rodila j ežena zdravog i pravog dečaka a sada će ako preživi, a  nadamo se da hoće, dečak možda ostati doživotni invalid – priča ogorčeni Beograđanin. 

Prema njegovim rečim grupa nasilnika koja je pretukla 15-ogodišnjaka inače je dosta nasilna. 

– Ovo nije prvi put da su pretukli dečaka, još jednog su pre ovog maloletnika napali i šutirali. Srećom taj drugi dečak nije teško povređen. Ne zna šta se dešava sa tom grupom nasilnika, ali svakako ne želim da dozvolim da niko od nas ne reaguje, a pogotovo što je dečaku majka bolesna – rekao je naš sagovornik. 

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.