Valentine (13) nema 11 dana: Očajna majka moli za pomoć, veče pre nestanka primetila sumnjivu stvar blizu kuće

Trinaestogodišnja Valentina Nikolić iz Buđanovaca poslednji put je viđena 21. jula u centru sela kada je, kako je za Telegraf.rs njena majka Nevena rekla, krenula u Rumu da plati ringišpil kojim se vozila prethodne noći.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc i duks sa kapom boje višnje i crne patike, a osim dvesta dinara, od ličnih stvari nije ponela ništa.

Vidno potresena majka nam je rekla da je zbog najavljene oluje odgovarala ćerku da krene na vašar, međutim Valentina je uzela novac i samo istrčala iz dvorišta uz reči „Vraćam se brzo, ne brini“. Roditelju su nestanak policiji prijavili 22. jula. 

– Rekli su mi da je za njom raspisana poternica i da je traže, drugih informacija nemam – rekla je Nevena.

S obzirom na to da Valentina sa sobom nije ponela nijedan telefon koji ima, njena majka uspela je da pristupi jednom od njih i dočekalo je neprijatno iznenađenje.

Kako nam je nesrećna žena rekla, sumnja da je njena ćerka u Zemunu kod drugarice koja ju je upoznala sa dosta starijim muškarcem, sa kojim je Valentina stupila i u vezu.

– Ona se sa tom devojčicom družila i pre, ona stanuje na Altini u Zemunu. Čovek koji joj iznajmljuje stan stupio je sa Valentinom u vezu, našla sam njihove prepiske na Instagramu – istakla je majka i dodala da je njen suprug 20. jula, veče pre nestanka ćerke, primetio nešto sumnjivo na 300 metara od kuće.

– Moj muž se vraćao sa posla i pored ambulante koja je na 300 metara od naše kuće, video je bela kola beogradskih tablica, unutra su bili neki ljudi, kada su ga videli pobegli su.

Nevena moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o Valentini da se jave na broj telefona 069/3049926 ili najbližoju policijskoj stanici.

– Učiniću sve samo da pronađem svoje dete!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.