Verujem da Brajan nije kriv! Majka Ane Volš ima tračak nade da joj je ćerka živa

Tračak nade da je moja Ana živa i dalje postoji, međutim, sigurna sam da je živa da bi se javila. Ceo ovaj slučaj sa mojim detetom je tolika misterija, ja nemam nijednu zvaničnu informaciju o njoj, priča Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, koja već 41 dan ne zna gde joj je ćerka koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a za čije je ubistvo osumnjičen njen muž Brajan Volš.

Nakon saslušanja Brajana Volša koje je odloženo za 1. mart, Anina majka ima da izjavi samo jedno.

– Verujem da Brajan nije kriv – kratko i jasno rekla je Milanka.

Kako kaže, to je samo njena procena i osećaj koji je stvorila dok je provodila vreme u njihovoj porodičnoj kući u Americi.

– Treba ispitati njegovu majku, ona je ključan svedok ovog slučaja. Samo nemam nikakve dokaze za to – dodala je ona.

Milanka je ranije ispričala za „Blic“ da je Dajana, Brajanova majka stalno huškala Brajana protiv Ane.

– Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane, kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin, skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno je, ako sumnjate da je dete vaše možete uraditi DNK i saznati očas posla – rekla je tada Milanka, a sada je i objasnila misteriju plave kose i plavih očiju najmlađeg sina Ane i Brajana Volša.

– Anin najmlađi sin povukao je na Brajanovog oca i na moju stariju ćerku koja je takođe plava – priča Milanka.

Ističe i da ne zna šta se dešava sa njenim unucima, te da ne planira da ide u Ameriku.

– Ne znam ko će uzeti starateljstvo nad decom, Ana je bila izuzetno posvećena i požrtvovana majka. Moja druga ćerka je pričala da će uzeti decu ali nisam se čula dugo sa njom ima mnogo posla – priča Milanka.

Dodaje i da njoj kao Aninoj majci niko nije dao ni jednu zvaničnu informaciju o slučaju nestanka njene ćerke.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Počelo je kao nestanak, a ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Ane je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

(Kurir)

Foto: Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Zorana Jevtić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.