(VIDEO) ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK NAPADA NA BRESKVICU

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica doživela je veliku neprijatnost juče tokom nastupa na festivalu „Belgrade Music Week“.

Breskvicu su gađali satom, flašama, ali i granama. Sličnu neprijatnost doživelo je mnogo izvođača, poput Senide, Vojaža i Eme Radujko, a Breskvica se danas oglasila na svom Instagram profilu.

– Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostai baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj… Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovde – rekla je Breskvica.

Jedan influenser je okačio na mreže snimak napada na Breskvicu, koji je šokirao Lunu Đogani, pobednicu „Zadruge 2“. Đoganijeva ga je podelila na svom Instagram profilu i osudila omladinu koja je napadala pevače.

– Bukvalno, ovo je današnja omladina. Bravo za nas – napisala je Luna ironično.

Video pogledajte OVDE.

Ringier

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.