Foto: Printscreen Instagram/kristina_iglendza

Voditeljka se hrani zdravo i često na svom Instagram profilu promoviše zdrav život, a ove detalje o njoj niste znali

Ona je trenutno veoma popularno TV lice i voditeljka emisije „150 minuta“ na TV Prva, a o njoj ne prestaju da bruje i zbog fizičkog izgleda.

Atraktivna plavuša izaziva komentare gde god da se pojavi, a njena izdanja se dugo pamte. Reč je o Kristini Iglendži.

Zanosna lepotica je studirala ekonomiju, ali se nije bavila njom već novinarstvom. Njeni počeci bili su sa Vanjom Bulićem u muzičkoj emisiji „Strava“, na tadašnjoj TV Košava, a danas je voditeljka na televiziji Prva.

foto: Printscreen Instagram/kristina_iglendza

Nekada je radila i emisiju Ekskluziv.

Ona je jednom prilikom objasnila kako bira goste.

– Goste biram, naravno prema kredibilitetu. Uvek se dobro pripremim i za gosta i temu, a ako razgovor ode u drugom pravcu, nadovezujem se. Nikoga ne doživljavam kao zvezdu, tako da nemam tremu. Bitno mi je da se gost oseća prijatno, ponašam se kao da sam u mojoj kući. Takođe je važno pažljivo slušati sagovornika i doživeti njegovu emociju – objasnila je Kristina za Novosti.

foto: Printscreen Instagram/kristina_iglendza

Kako je i sama govorila, svako jutro započinje treningom, te je jasno odakle joj onako izvajano telo. Voditeljka se hrani zdravo i često na svom Instagram profilu promoviše zdrav život.

I sama je govorila o fizičkom izgledu i korekcijama.

1 / 5 FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM/KRISTINA_IGLENDZA

– Ne pratim trendove po svaku cenu, niti želim da me to opterećuje. I ako neko želi da se podvrgne estetskoj hirurgiji u tome treba da bude umeren. Lepota je mač sa dve oštrice – nekad je blagoslov, a nekad prokletstvo. Mislim da lepota dolazi iz duše, važno je da se radi na sebi, svojoj duhovnosti i intelektu – rekla je za Novosti.

(ESPRESO)

Foto: Printscreen Instagram/kristina_iglendza

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.