“Voleo bih da ga sretnem i da mu presudim na moj način”

Na današnji dan pre četiri godine sahranjen je Šaban Šaulić, a prijatelji i porodica kralja narodne muzike su se danas okupili na Novom groblju kako bi održali pomen.

Šabanov brat Hasan Dudić je za medije dao kratku izjavu u kojoj je opisao koliko mu nedostaje pokojni pevač i kompozitor.

„Osećam se tužno, uspomene na brata ostaju, one su uvek u srcu i tako će biti dok sam živ. Ja ostatak života živim i za njega i mene. On je mene pazio i odgajao više nego moj otac, ja sam u njegovoj kući rođen i sa njim sam detinjstvo imao, i momkovanje i sve do ovih dana“, rekao je Hasan Dudić.

„Ima nekih pesama koje su su studiju ostajale, on snimi 12, pa izbaci 10 i možda je neka od tih pesama. Tako i ja snimim 14 pesama, a 8 ostavim“, objasnio je Hasan, a mi smo ga pitali kakvo sada ima mišljenje o Tučrinu Alsinu Leventu, koji je izazvao saobraćajnu nezgodu vozeći u alkoholisanom stanju i nedozvoljenom brzinom, a kažnjen je samo sa tri godine zatvora.

„To je jezivo, ne može gore da bude, to je bruka za čovečanstvo. To je bruka i tragedija da čovek dobije samo tri godine, voleo bih da ga sretnem dok sa živ i da mu presudim na moj način. Za svog brata bih iz ovih stopa poginuo“, rekao je Hasan.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.