VREĐAJU KRAJIŠNIKE, DRAŽI IM HRVATI Promoteri protesta žele da zakrve Srbe međusobno!

Neverovatan udarac na sopstveni narod od strane promotera prozapadnih protesta opozicije.

Jedna od glavnih promoterki protesta prozapadne opozicije na najodvratniji način vređa Srbe iz Krajine:

„Krajišnici su pobegli iz Krajine bez ispaljenog metka protiv hrvatske vojske, bez da čuvaju odstupnicu svojoj deci i ženama, gazeći kolonu dok beži. Srbin iz Šumadije je prešao Albaniju na opancima, vratio se i stigao skoro do Beča. Krajišnicima ostaje samo da pevaju Bajine pesme“, stoji u ovoj sramnoj objavi na Tviteru.

Udaraili su ne samo na svoj, nego na narod koji je žrtva najvećeg etničkog čišćenja nakon Drugog svetskog rata, koji je mučki ubijan i na kraju proteran sa svojih vekovnih ognjišta.

Ovakav u najmanju ruku fašistički ispad, gde se podsmeva ustaškim žrtvama i potcenjuje stradalništvo ovih nesrećnih ljudi, koji ostali bez ičega, ima za cilj da napravi razliku između Srba i Srba, da se naš narod međusobno zakrvi.

„Oluja“ je dragi lažni elitisti, stravičan zločin, etničko čišćenje i velika trauma u životima više od 200.000 proteranih Srba.

Sve što ima veze sa Srbijom, promoterima ovih prozapadnih političkih protesta se gadi, srećom, misle da je narod glup, polazeći od sebe, da će progutati ovu udicu i priču po kojoj su jedni Srbi veći ili više vredni od drugih.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.