Vučić se obratio građanima nakon sastanka u Briselu!

Vučić je zamolio građane da većeras u 21 sat na RTS pogledaju emisiju u kojoj će gostovati gde će govoriti o svim lažima koje ne šire samo tajkunski medij već i Tanjug, RTS…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima video porukom objavljenom na Instagramu nakon jučerašnjih sastanaka u Briselu.

-Posle teške, verujem uspešne borbe, u Briselu, večeras odgovaram svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu. Srbija nema cenu, to je nešto što nikada nisu razumeli. Pobedićemo ih. Pobediće Srbija –  napisao je predsednik Vučić uz video poruku.

Takođe je zamolio građane da većeras u 21 sat na RTS pogledaju emisiju u kojoj će gostovati gde će govoriti o svim lažima koje ne šire samo tajkunski medij već i Tanjug, RTS i mnogi drugi mediji.

Predsednik je i juče odmah nakon sastanka sa Aljbinom Kurtijem, premijerom takozvane države Kosovo, rekao da je sastanak bio uobičajeno težak i da veruje da će ih biti još mnogo u narednom periodu.

-Mislim da ćemo se 18. marta sresti u Severnoj Makedoniji. Razgovaraćemo o stvarima za implementaciju… Biće reči o neophodnosti sprovođenja svih prethodnih dogovora. Ja sam podsećao na ZSO, Kurti nije bio spreman na to, valjda će u budućnosti. Plašim se da možemo da ostanemo zaglavljeni u nečemu što je odavno potpisano. Dobro je da smo razgovarali, nadam se da ćemo moći da prevaziđemo unilateralne stvari koje utiču na stanovništvo. 

Foto: Copyright Pink TV

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.