ZA LIDIJOM PLAKALI SVI U LUČANIMA: Dragačevski kraj zanemeo, potresan oproštaj od nesrećne žene (32)

U NEDELjU na lučan­skom groblju sahranje­na je Lidija R. (32), tragično nastradala u stra­vičnoj saobraćajnoj nesre­ći koja se dogodila prote­klog petka u popodnevnim satima, u samom centru gra­dića na Bjelici.

Na stotine ljudi – rodbine, prijatelja, kolega i komšija došlo je da se oproste od, kako su na­glasili, divne majke, ćerke, supruge, drugarice…

Da podsetimo, tragična nesreća se desila kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima Lidija pala pod točak kamiona koji se kretao u rikverc i pritom vozač nije opazio nesrećnu ženu. Ona je u tom trenutku bila u društvu svoje majke i šestomesečnog sina, koga je gurala u kolicima. Naj­verovatnije je da je točkić na kolicima otpao, zbog če­ga su kolica klecnula, a ka­ko njeno dete ne bi ispalo, ona je pritrčala, izgubila ravnotežu i pala pravo pod točkove teškog kamiona. Iako se vozač kretao sporo, nije uspeo da na vreme zako­či i pored povika meštana koji su nesreću posmatrali iz obližnjih lokala.

Naža­lost, ženu je kamion prega­zio, kako nezvanično sazna­jemo, preko glave, pa je od povreda koje je zadobila bi­la potpuno neprepoznatlji­va. Lekari Hitne pomoći su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Varoš je i dalje u šoku, a posebno njeni roditelji i mlađi brat, kod kojih je Lidija došla u posetu, i to sa svojim nedavno rođenim sinom. Lidija je bila prav­nik po struci, a njen suprug je zanemeo od bola kada je čuo za tragediju.

TRAGEDIJA OCA

– LIDIJIN otac je naš poznati sportski radnik, angažovan je u ovdašnjem fudbalskom klubu. Toga dana na poslu je je­dva čekao da se završi radno vreme da izađe i da se igra sa unukom. Nažalost, dočekala ga je, pred sam kraj smene, tra­gična vest – ispričale su nam komšije.

Foto: Facebook/Lidija Rajević/N. Skenderija

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.