„ZAKLAĆU I TEBE I TVOJU FAMILIJU“ Srpska tiktokerka dobila JEZIVE PRETNJE od muža

Srpska tiktokerka podelila je na svom TikTok profilu uznemirujuće pretnje koje je dobila, kako tvrdi, od strane, supruga, kome je rekla da je ostavi na miru.

Naime, kako dalje navodi, ona je posle svega ispred kuće zatekla i uništen auto.

– Ja te sad čekam ispred kuće, upropastiću ili tebe ili tvoju majku, ko god se bude pojavio. Ili nećete ući u kuću. Sad idem ispred tvoje kuće i čekam te. Sad ću da te upropastim – glasila je glasovna poruka od muža tiktokrke.

– U redu. policija će biti pozvana. Nadam se da ćeš izgubiti starateljstvo jer ga ne zaslužuješ i da ćeš biti strpan u zatvor jer ne zaslužuješ ni slobodu – odgovorila mu je ona, a on se nadovezao:

– Dobijaćete batine, nestaćete iz kraja, moraćete da se selite. Videćemo da li će ti se to isplatiti. Ja ću da budem u zatvoru, a tebe će da tuku svaki dan kada te budu videli. I tvoja majka i ti i svaki vid tvoje imovine će nestati. Ja u 9 izlazim i kunem ti se i sve odlažem, sad dolazim ispred tvoje zgrade i čekam te. Čekam te da te razbijem. Zagorčaću ti se u život i i tebi i tvojoj familiji. Da vas zakoljem, da vas nema.

Nakon toga, devojka je objavila video u kome se vidi njen automobil koji je ceo izgreban, nakon čega mu je javno uputila apel da je ostavi na miru.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.