„ŽAO MI JE ŠTO SAM ĆERKU USKRATILA ZA BRATA ILI SESTRU“ Ilda Šaulić iskreno o privatnom životu: „Teško je da sad ponovo zatrudnim“

Pevačica Ilda Šaulić (44) nedavno je postala tetka kada je njen brat Mihajlo dobio ćerkicu, a sada je otkrila kako se novopečeni tata snalazi u toj ulozi.

– Lepo se snalazi, jako lepo, ali dobro, oni su tek novopečeni… Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i ćerkica uskoro pridružiti, pa će biti kompletni. Devojčice su čudo, ja sam mu to rekla pre nego što se Manja rodila. Rekla sam mu:“Ti si gotov sada, kada dođe još jedno žensko u našu familiju“. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada je ugledao. Muškarci su generalno slabi na ćerke.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Ilda je u braku s suprugom Bojanom dobila ćerkicu Emu, koja priželjkuje brata ili sestru, a pevačica je otkrila da li planira proširenje porodice.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Ona ih doživljava kao svoje, svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što nema rođenog brata ili sestru.

FOTO: SCREENSHOT

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.