ZASTRAŠUJUĆE SCENE POPLAVA U ARANĐELOVCU (FOTO) (VIDEO)

Nema koji kraj Srbije nije pogođen stravičnim nevremenom i poplavama, a trenutno zastrašujuće slike dolaze iz Aranđelovca i okoline. Velika količina vode izlila se danas ulicama Aranđelovca, automobili plivaju, a neki su i skroz potopljeni. Vremenske nepogode su stvorile izuzetno tešku situaciju u tom gradu.

Zbog obilnih kiša i poplava u Srbiji, vanredna situacija proglašena u 37 gradova i opština, a evakuisano je 75 osoba iz poplavljenih područja.

Scene koje se iz Aranđelovca mogu videti na društvenim mrežama su zastrašujuće, a spasioci su na terenu i pomažu ljudima.

Put Aranđelovac-Mladenovac je neprohodan za automobile, a na snimku se vidi da je Markovac mostić poplavljen. Jedno vozilo stoji zaglavljeno na putu, dok se onaj koji je snimio situaciju jedva kreće u svom prevoznom sredstvu. Da nema bankina, koje vire iz vode, na pojedinim deonicama ove saobraćajnice praktično ne bi moglo jasno da se vidi gde je put, jer ceo taj deo izgleda kao ogromno jezero!

Na drugom snimku se vidi zaglavljen auto u bujici vode koja nezaustavljivo teče ulicom.

U mestu Darosava spasioci pomažu da stariji čovek pređe preko poplavljenog dele, a dok se sa druge strane vidi bujica vode koja lije niz ulicu.

Video ppogledajte OVDE.

Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.