Željko gasi Zadrugu, ali FINALE će se održati, evo KAD

VLASNIK televizije „Pink“ Željko Mitrović napisao je na svom Instagram profilu da najduže za 10 dana ukida rijaliti „Zadruga“.

Kako tvrdi izvor, finale „Zadruge“ navodno će se regularno održati 8. juna, a gledaoci će glasati za svog favorita.

– Mitrović gasi „Zadrugu“, ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac – tvrdi izvor za „Blic“.

Da podsetimo, vlasnik televizije „Pink“ Željko Mitrović na svom Instagram profilu obratio se pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijalitija „Zadruga“.

– Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Inače rijaliti program „Zadruga“ imao je šest sezona, a pobednici su dobijali nagradu od 150.000 evra. Koncept je bio takav da su kamere u svakoj sezoni devet meseci pratile život učesnika u Beloj kući.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.