Željko Mitrović ZAPOSLIO BEBI DOL: „Biće moj lični savetnik“

Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“, kaže da je zaposlio Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, kao ličnog savetnika.

Mitrović je, kako prenose mediji, pre nekoliko dana ponudio posao poznatoj srpskoj pevačici.

– Biće moj lični savetnik. Savetnik za lepo vreme – rekao je Željko Mitrović.

Frizer Zoran Ćumura, najbolji prijatelj Bebi Dol, kaže da mu se prijateljica nije poverila o ovome.

– Iskreno, ne znam za to. Znam da su pre dve godine bili u nekim pregovorima oko rijalitija, ali ona nije ušla – kratko je poručio.

Bebi Dol je osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, dok je poslednje dve decenije potpuno zapostavila karijeru.

Pričalo se da će učestvovati u „Zadruzi 6“, međutim, to se nije dogodilo. Pevačica je, kako je pisao „Kurir“, nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj narodnoj kuhinji u srpskoj prestonici, što je potvrdio volonter koji je tu zaposlen. On je istakao da ju je video više puta kako uzima obrok, a da je dosta smršala i da jedva stoji na nogama.

Pevačicini prijatelji, s druge strane, ne znaju ništa o njoj već neko vreme.

– Zabrinuti za Bebi jesmo. Dosta je propala, porodični problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom niko nije u kontaktu već neko vreme. Posvetila se porodici u poslednje vreme, to joj je bio prioritet. Mnogo se sekirala oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razbolela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš haotičan. Što se tiče njenog braka sa Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od muzike kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu muziku za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve rešiti i da će ona opet biti ona stara Bebi – ispričao je sagovornik za pomenut medij.

Bebi Dol uvek je svoj privatni život krila od medija i javnosti, a kako izgleda njen muž i kako su se upoznali pročitajte u odvojenom tekstu.

Ringier

Više vesti čitajte na LINKU.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.