Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak brutalnog okršaja, koji se odigrao u gradskom prevozu na liniji 27 u Beogradu.

Naime, glavni akteri ove „sage“ su ni manje ni više nego dve žene, koje su prvenstveno započele žestoku prepirku, nakon čega je usledilo šamaranje i pesničenje.

– Izvadiću nož, imam nož, izlazi napolje – viknula je na sav glas mlađa žena, što je zabrinulo sve.

Iako razlog nije tačno poznat, čini se da se starija žena pronašla uvređenom od strane mlađe koja je uvredila njenu decu.

U jednom momentu, starija žena uspela je da izbaci mlađu iz autobusa koji je sve vreme stajao, jer vozač nije želeo da nastavi vožnju dok se incident ne okonča, nakon čega su nastavile guranje, da bi u jednom momentu mlađa žena pala nasred ulice.

Vozač je potom zatvorio vrata autobusa, a mlađa žena je udarala rukama u staklo, drala se i vrištala da je puste ponovo unutra.

Ispod ove objave, komentari šokiranih korisnika socijalnih platformi nisu prestajali sa zgražavanjem ovom nemilom situacijom, a mnogi su besni i zbog činjenice da su ljudi sve vreme snimali i da niko nije reagovao i razdvojio žene.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.