Zoranah o paklu kroz koji je prošla sa silikonskim grudima: Bilo je užasno, mogla je još jedna si*a da stane!

Zbog komplikacija je morala da stavi veće implante.

Jedna od najpopularnijih influenserki na našim prostorima, Zorana Jovanovć poznatija kao Zorannah, svoju blogersku karijeru započela je 2012. godine, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom, a svakim svojim korakon intrigira javnost.

Kako njen ljubavni život privlači veliku pažnju javnosti, tako je i njen fizički izgled neretko glavna tema.

Poznato je da Zorana deli žense savete u vezi nege, lepote i životnog stila, a neretko priča i o estetskim korekcijama koje je radila na sebi.

Zorana je na svom Instagram profilu snimala lajv u kojem su njeni pratioci imali mogućnost da joj postavljaju pitanja i između ostalog odgovorila na najčešće postavljeno pitanje o silikonskim implantima koje ima u grudima.

– Zašto si se odlučila za veće silikone u grudima? – glasilo je pitanje.

– Zato što prvi silikoni koje sam radila izgledali su sve samo ne na silikone, izgledalo je užasno. Rupa između je bila toliko velika da je mogla da stane još jedna si*a da izvinete. Da li sam želela tolike grudi da stavim, apsolutno ne, ali to je bilo jedino rešenje. Idealno rešenje bi bilo da su za 100, 150 kubika manje, ali nisam sigurna na šta bi to ličilo – ispričala je Zorana u lajvu, a prenosi Jutjub kanal „Pravo lice estrade“.

Foto: Kurir.rs,

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.