Zvezda i Šved – Rus se oglasio, sprema se „potres“?!

Ruski košarkaš Aleksej Šved danas je dodatno podgrejao glasine da će uskoro postati igrač Crvene zvezde.

Sinoć je odjeknula vest da Šved pregovara sa srpskim šampionom, a on je toj vesti sada dao na značaju jednim komentarom na Instagramu.

„Dođi u Zvezdu“ – bila je poruka koju je masovno mogao da čita na svom profilu na srpskom, engleskom, pa i na ruskom jeziku.

Šved je očigledno video sve te poruke, koje su mu navijači pisali na poslednjoj objavi, gde je objavio fotografiju sa porodicom, pa je i on sam ušao u diskusiju u komentarima.

Šved je samo napisao „Pozdrav mojim srpskim prijateljima“, što je izazvalo još jaču reakciju navijača, koji su nastavili još više da mu pišu komentare i da mu šalju crveno-bela srca.

Da li je to neki znak, ostaje da se vidi…

Podsetimo, Šved je godinama jedan od najboljih ruskih košarkaša, bio je i jedan od najboljih igrača u Evroligi dok je nastupao za CSKA i Himki.

Jedan deo karijere proveo je i u NBA ligi, gde je bio član Minesote, Filadelfije i Hjustona. Ovog leta je raskinuo saradnju sa CSKA iz Moskve i slobodan je u izboru novog kluba. Pričalo se da će u Kinu, ali Zvezda bi mogla da mu promeni planove i vrati ga u Evroligu.

Srdjan Stevanovic/Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.