„Zvezda MITSKOM ponudom vodi u trci za Mirotića“

Košarkaški klub Crvena zvezda nalazi se u pol-poziciji u trci za potpis Nikole Mirotića, tvrdi renomirani grčki portal „SDNA„.

Premda je Olimpijakos taj koji je prethodnih dana bio najbliži Nikoli Mirotiću, grčki mediji u prvi plan sada ističu Crvenu zvezdu koja vodi u trci za njegov potpis.

Njegov status je još uvek nejasan budući da je u procesu raskida ugovora sa Barselonom i ne pristaje na drastično smanjenje prihoda koje mu katalonski klub nudi kako bi otišao. Postoji mogućnost da se čitav slučaj preseli na sud.

U međuvremenu, ponude za Mirotića se nižu i kako su svi upoznati u redu stoje Monako, Olimpijakos, Crvena zvezda, pa i Partizan. Ali, prema izvorima „SDNA“, Mirotić je sa Malog Kalemegdana dobio ponudu dvogodišnjeg ugovora vrednog 3.000.000 evra po sezoni.

Ukoliko je informacija istinita, to znači da je Mirotiću ponuđen najveći ugovor u istoriji srpske košarke.

Crvena zvezda je do sada angažovala jedno pojačanje i to u vidu Dejana Davidovca, dok se očekuje i ozvaničenje saradnje sa Milošem Teodosićem. Novi ugovor potpisao je Luka Mitrović, dok su zvanično otišli Luka Vildoza, Ben Benti, Hasan Martin i Džon Holand.

EPA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.