ZVEZDAN POMEŠAO ŽENU I LJUBAVNICU: Ana propala u zemlju od sramote, Anđela u šoku!

Tokom emisije „Pitanja gledalaca“ voditelj Darko Tanasijević je pročitao pismo za Zvezdana Slavnića. Međutim, zadrugar nije dobro razumeo pitanje, pa je odgovarao kao da se odnosilo na Anu Ćurčić, a ne na Anđelu Đuričić. Zadrugari su se smejali kada su shvatili da je Zvezdan pomešao bivšu i sadašnju devojku. 

– Tokom tvoje bolesti Anđela se nije odvajala od tebe, nije spavala i jela, samo je bilo bitno da budeš dobro, čak je i svoju bolest zanemarila. Da li si konačno svestan koliko vredi? – glasilo je pitanje.

– Nisam konačno svestan, ja sam uvek bio svestan. To ponašanje me je dovelo da kažem da neće biti mojih rekacija i uvreda, dokle god da sam ovde. još jednom je pokazala da je čovek, ja sam navikao da blejim po bolnicama u plafon. Ja sam razumeo da se priča za Anu, ali nema veze. Da je pitanje bilo za Anu ovako bih odgovorio, što se tiče Anđele ona je bila apsolutno uz mene, zaboravila je na svoju bolest. Bila je uz mene non stop, spavala je kako je spavala i slažem se sve. Skinula bi mi i ona temperaturu da zna, ali ima vremena. Sve pohvale za nju – pričao je Zvezdan.

Foto: haber.ba, Alo!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.