ZVEZDAN SLAVNIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Napravio dete PROSTITUTKI, tera je da ABORTIRA?!

Raskid Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i dalje je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti, a kako „Star“ prenosi, bivši zadrugar se ponaša kao pušten s lanca otkad se on dogodio. Mnogi tvrde da ni sam više ne zna sa kim se viđa i dopisuje, a kako se šuška, devojka koju je platio za odnos ostala je trudna. Slavnić je sada u velikom problemu i navodno pokušava da ubedi devojku da ode na kiretažu.

– Zvezdan se nekoliko puta video sa jednom devojkom koja ima oko 30 godina i koja seksualne usluge naplaćuje. Oni su preko društvenih mreža stupili u kontakt i kada su ušli u komunikaciju ona mu je rekla čime se bavi i da seks naplaćuje, čak se sa njim i šalila i rekla mu da će on dobiti popust jer joj se sviđa. Zvezdanu kao da je to bio izazov, a i negde se vodio time da devojka baš dobro izgleda i da kada joj plati za se*s može da spava mirno jer ona neće pričati da su bili zajedno.

– Međutim, koliko znam, ona sada sumnja da je drugom stanju i nedavno je to javila Zvezdanu koji je šokiran. Ona mu je poslala poruku kako misli da je trudna, a on je zbunjen pozvao i pitao zašto to njemu govori. Ona mu je rekla da se samo sa njim viđala poslednjih mesec dana i da nema ko drugi da bude otac, pritom nisu imali odnos sa kondomom – priča nam izvor blizak Slavniću i dodaje:

– Zvezdan joj je rekao da se ne šali sa njim i da nema šanse da joj je napravio dete. Ona mu je rekla da će da uradi test i da mu javi šta se dešava. Bio je grub prema njoj i rekao da joj je on uredno platio se*s i da mu ne pada na pamet da razmišlja o njenoj trudnoći, te da on nije otac bebe.

– Međutim, ona mu se od tada nije javila još, pa je na kraju shvatio da je htela da mu uvali dete koje nije njegovo i da se tako materijalno obezbedi –  završava izvor ua „Star“.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.