BIVŠI MINISTAR DVA SATA MUČNO TUKAO SUPRUGU DO SMRTI! (VIDEO)

Bišimbajev se tereti da je suprugu krvnički tukao do smrti u restoranu svog rođaka, a potom ju je ostavio u jednoj prostoriji da umre, dok se on vratio da „u miru večera“.

Kuandjik Bišimbajev, bivši ministar ekonomije Kazahstana, koji je optužen da je svoju suprugu tukao do smrti je prilikom davanja završne reči na sudu citirao Adolfa Hitlera.

Obraćajući se poroti, Bišimbajev je rekao da nije odgovoran za ubistvo svoje supruge Saltanat.

Danas su stranke u postupku, koji traje već tri meseca, izneli svoje završne reči, a Bišimbajev je tom prilikom citirao Hitlera, prenosi Telegraf.

„Postojao je tako ozloglašeni ministar propagande u nacističkoj Nemačkoj 30-ih godina. Njegova čuvena izreka je bila: ‘Što su naše laži strašnije, ljudima je lakše da veruju u njih’. To je i u mom slučaju. Ovde je, čak i na sudu, Vrančev (branilac oštećenog – prim. aut.) pokušao da u vama podstakne društveno neprijateljstvo prema mojim dosadašnjim državnim funkcijama koje sam obavljao. Ali me ne osuđuju zbog ovoga. Sve se to radi sa jednim ciljem, da izazove vašu mržnju, da vas odvrati od objektivnosti. Biću iskren, vi ste moja jedina nada za objektivnost“, obratio se Bišimbajev porotnicima.

Bišimbajev je verovao da citira Gebelsa, ali su to ustvari Hitlerove reči.

Podsetimo, Saltanat Nukenova (31) ubijena je 9. novembra 2023. godine u jednom restoranu u Kazahstanu, a za ubistvo je optužen njen suprug, bivši ministar Bišibajev.

Na društvenoj mreži Twitter je osvanuo i video sa nadzornih kamera restorana u kom se bivši ministar brutalno iživljavao nad suprugom:

Alo.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.