BIZARAN ZLOČIN PRED NOVU GODINU U PROKUPLJU: Radivoju ukrali traktor, policija uzela otiske – ONDA USLEDIO NOVI ŠOK (FOTO)

Iz pomoćnog objekta Radivoja Nikolića iz Gornje Stražave kod Prokuplja nekoliko noći za redom za sada nepoznati počinioci su iznosili mehanizaciju. Na kraju je čovek ostao bez ičeg.

Najzanimljivije je da je krađa traktora prijavljena u petak, policija je obavila uviđaj, pronašla otiskeali i naredne večeri lopovi su nastavili da iznose mehanizaciju. Tako su Nikolići ostali i bez trimera, poklopca za kazan, motora…

– Moj otac je sam u kući, i sreća što se nije probudio, jer su oni morali da izguraju traktor i da prođu kraj kuće, pošto je pomoćni objekat iza. Kada sam došao u petak i video da nema traktora odmah sam obavestio policiju. Uradili su uviđaj, pronašli otiske, tragove i otišli. Ostale stvari, mehanizacija, su ostali u pomoćnom objektu. Danas kada sam došao ostalo je odneto – priča očajan Slaviša Nikolić, Radivojev sin.

Dodaje da su čak na šupici u pomoćnom objektu vratili katanac koji je bio na vratima.

– Neverovatno. Noćima su krali i ništa. Opet smo prijavili, policija je dolazila i otišla – objašnjava naš sagovornik.

Na obližnjoj prodavnici ima kamera, ali Nikolićima nije dozvoljeno da pregledaju snimak, to bi trebalo da uradi policija.

Za sada nemamo informaciju jesu li policijski službenici preuzeli snimak i utvrdili o čijim otiscima je reč.

Nikolićima je traktor bio izvor prihoda i zbog situacije u kojoj su su potpuno očajni. Ipak, jedino dobro u svemu je to što Radivoje nije čuo ništa, jer ko zna šta bi bilo da je izašao.

Kurir.rs/B. R.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.