DEVOJČICA (16) PRONAĐENA MRTVA: Druženje posle škole se pretvorilo u HOROR

Freja Kejli (16) iz Isingtona u Engleskoj, pronađena je na plaži Saltbern 4. juna prošle godine. Istraga o smrti tinejdžerke obavljena je u utorak na sudu, na kom je pomoćnica mrtvozornika Karin Velš objavila zaključak istrage.

Na sudu je rečeno da je Freja bila u školi na dan svoje smrti i da je pristala da se nađe sa nekim prijateljima posle škole.

Nakon što je njena porodica otišla po 16-godišnjakinju nakon što je videla njene prijatelje, na sudu je rečeno da Freja nije bila tamo i da je njena porodica obavestila policiju o njenom nestanku.

Prema rečima svedoka, Freja je viđena na liticama pre njene smrti, a toksikološki izveštaj pokazao je da je tinejdžerka imala nivo alkohola tri i po puta veći u trenutku smrti od dozvoljene granice tokom upravljanja vozilom.

Pomoćnica mrtvozornika Velš rekla je da ne postoje konkretni dokazi koji sugerišu da je Freja želela da okonča svoj život pre pada. Takođe, da nema zabrinutosti u vezi sa vremenom reagovanja hitnih službi.

– Dok je alkohol uticao na misaoni proces i na nju fizički, takođe ne možete pretpostaviti da je to bio nesrećan slučaj. Umrla je od pada sa visine, a druge okolnosti njene smrti se ne mogu utvrditi ni na koji način – rekla je ona.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.