DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. SEPTEMBAR: Ovnove očekuju strastveni susreti; Devicama se smeši tajna veza

SAZNAJTE šta vam danas donosi ulazak Meseca u znak Bika, šta vas očekuje na poslu ali i u ljubavi, koji znak će imati novca, a koji mora da izbegava nepotrebne troškove, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima…

Pročitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Naglašena astrološka kuća posla donosi vam solidnu zaradu kroz realizaciju nekih odavno zacrtanih planova, ali i neplanirane troškove. Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, očekuje vas strastveni susret sa Lavom ili Strelcem. Glavobolja.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja novca, povoljno utiče na ishod poslovnih dogovora. Dobar aspekt Saturna sa Mesecom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa partnerima iz drugog grada. Povrede u kući.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec u Biku podstiče vašu intuiciju, dok aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete logike i intelekta, povoljno utiču na dogovor o novom projketu. Očekuje vas romantičan susret sa Vagom ili Vodolijom. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Naglašen znak Bika u koji popodne ulazi i Mesec, donosi vam zaradu preko aranžmana sa osobama iz drugog grada i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Prijatni zajednički trenuci sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Osetljiv želudac.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Odgovara vam trigon između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u Biku, popodne, ako već neko vreme planirate kupoprodaju nekretnina. Aspekti Venere u vašem znaku nagoveštavaju susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pazite se u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Naglašen znak Bika, popodne, povoljno utiče na realizaciju vaših poslova, a aspekti vašeg vladaoca Merkura donose mogućnost zarade preko honorarnog angažmana. Moguć ulazak u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Vaše ambicije su i dalje velike, ali raste i vaše nestrpljenje u vezi sa poslovnim aranžmanom koji obećava lepu zaradu. Ipak, Mars u vašem znaku opominje na oprez kada se radi o partnerskim odnosima, bilo emotivnim ili poslovnim. Osetljivi bubrezi.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Prepuno sedmo astrološko polje u kome je i Mesec, pogoduje vam ako ste preko posla prisutni u javnosti. Međutim, vaša konkurencija ne miruje pa popodne možete očekivati da čujete i tračeve i neistine o sebi. Tajna romansa. Sklonost povredama.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, planete sreće i novca, donose vam uspeh i finansijsku satisfakciju preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu ili drugom gradu. Odnosi sa nekim prijateljima mogu biti dovedeni u pitanje. Nervoza.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Možda mislite da ste zaštićeni, ali bolje bi bilo da razmislite o tome koliko vaša tvrdoglavost i subjektivnost mogu da naškode upravo vama. Vaš vladalac Saturn pod uticajem Meseca iz Bika, obećava prijatne trenutke sa partnerom. Konfuzni ste.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Zbog naglašenih astroloških polja posla i novca, možete da postignete dogovor o isplativom aranžmanu. Izbegavajte rasprave sa starijim saradnicima. Vaša popularnost u društvu, naročito suprotnog pola, donosi vam zanimljive susrete i poznanstva.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući posla i dogovora, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, povoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i finansije. Kontakti sa osobama iz inostranstva ili drugog grada, obećavaju mogućnost ulaganja u nove projekte.

Foto: D. Milovanovic

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.