DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU ZA 2. SEPTEMBAR: Ovnove čekaju porodične rasprave; Device da razmisle o svojim odlukama mogu da pogreše

SAZNAJTE šta vam danas donosi Mesec u Ovnu, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

Uvek čitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Aspekti Meseca u vašem znaku donose manje porodične rasprave u jutarnjim satima. Poslovna situacija je bolja, mada još ne uspevate da nađete zajednički jezik sa osobama koje odlučuju o važnom projektu. Poznanstvo sa Lavom preko prijatelja.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Kada Mesec prelazi astrološkog polja ograničenja, niste previše raspoloženi za poslovne dogovore. Moguće su nesuglasice sa emotivnim partnerom zbog vaše potrebe za dramatizovanjem ili preterivanja u trošenju novca. Opasnost od ključale vode.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Pozicija Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planete logike i posla, zahteva prilagođavanje novonastalim okolnostima. Preko neke društevene mreže možete da upoznate Vodoliju ili Strelca, a na kraćem putu ili predavanju, Lava ili Ovna.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkom polju karijere možete da zaradite novac preko saradnje sa osobama iz nemačkog govornog područja. Ipak, obratite više pažnje na detalje dogovora ili ugovora. Dopada vam se neko koga poznajete preko posla.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Tranzit Meseca preko 11. astrološke kuće, može doneti manje nesporazume, kada je reč o dogovorima sa strancima. Finansijska situacija zahteva da uzmete u obzir okolnosti koje vam trenutno ne odgovaraju. Očekuje vas strastveni susret sa Ovnom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Zbog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura skloniste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Ipak, aranžmani sa nekadašnjim partnerima mogu anj pokazati kao uspešni i isplativi, Nešto što radite u tajnosti može biti obelodanjeno.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Pozicija Meseca u odnosu na Mars, planetu akcije u vašem znaku, u jutarnjim satima, može izazvati manje nesuglasice sa emotivnim ali i poslovnim partnerima. Vaša finansijska situacija se stabilizuje zahvaljujući jednom Biku i Vodoliji.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Uprkos brojnim obavezama koje vas danas očekuju, ukazuju vam se i dobre šanse za zaradu, naročito preko nemačkog jezičkog područja. Odnos sa emotivnim partnerom može se naći na ispitu, budući da on ne odustaje od nekih svojih ideja i planova.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Polusekstil između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, u jutarnjim satima donosi vam novac, najviše zbog vaših kreativnih zamisli. Na nekom putu u inostranstvu, seminaru ili predavanju, možete da upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati.

Foto: Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.