Džajić: „Obećavam, neću da dozvolim da u Nemačkoj bude kao u Kataru!“

Fudbalsku reprezentaciju Srbije ove godine očekuje najveći izazov u vidu Evropskog prvenstva u Nemačkoj gde će se u grupnoj fazi sastati sa reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije.

Naši fudbaleri nisu učestvovali na nekom Prvenstvu Evrope pune 24 godine, pa se i sam plasman može posmatrati kao veliki uspeh.

Naravno, očekivanja javnosti su uvek visoka, a u novogodišnjem intervjuu za Sportski žurnal predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić istakao je da će turnir u Nemačkoj biti drugačiji od Svetskog prvenstva u Kataru.

„Neću da dozvolim da bude kao u Kataru, to vam obećavam! Od putovanja, do ljudi s reprezentacijom u hotelu… tu neće da bude nijedna greška. Igrači i najuži stručni štab – u jedan, navijači i ostali – u drugi. Ne sme da se dozvoli ni pisanje kao na SP, ‘došli ovi, pa ovi’… to neće da se dogodi. Obećavam!“, jasan je predsednik FSS Dragan Džajić.

Srbija je turnir u Kataru okončala već u grupnoj fazi porazima od Brazila i Švajcarske, te remijem sa Kamerunom, a pojedini mediji su tokom prvenstva izveštavali i o navodnim aferama koje su vezane za privatan život srpskih reprezentativaca.

sportske.net

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.