„IMAM POVREDE“ Oglasio se general koji je krvnički pretučen na autobuskoj stanici: Trojica napadača ga udarala pesnicama (FOTO)

„Tačno je da se desio incident, da sam zadobio povrede, ali sada sam dobro! Izašao sam iz bolnice, povrede su sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život. Dakle, nije ništa opasno, biću valjda dobro“.

Ovo je u kratkoj izjavi za „Novosti“ prokomentarisao general u penziji Vukajlo Čađenović, kojeg su, prema prvim informacijama, u petak, 10. maja, kod Trošarine, pretukla trojica muškaraca.

Nezvanično, jedan od njih je „poznat“ generalu.

– Istina, jedan mi je možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege, ali ne mogu i da tvrdim. To je posao nadležnih organa, oni nek istraže ko su napadači i koji je njihov motiv bio da nasrnu na mene. Ne treba prerano donositi zaključke, niti medijski naduvavati celu stvar. To će utvrditi istraga – rekao je Čađenović.

Podsetimo, general u penziji Vukajlo Čađenović (75) napadnut je i pretučen u petak 10. maja oko 21 čas, na raskrsnici ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu. Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Blic.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.