ISPLIVAO NOVI SNIMAK Gola Karleuša se snimala u kadi

Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu dospeli u javnost. Pevačica je u jeku afere otputovala u Kinu kod supruga Duška Tošića, gde su u porodičnom okruženju proslavili njegov rođendan. Zatim se u strogoj tajnosti vratila u Srbiju, zbog poslovnih obaveza, a sada je do javnosti došao novi provokativan video Jelene Karleuše.

Provučena kroz filter jedne popularne društvene mreže, ona poručuje nekome da ga voli, a nije poznato kome je ovo slala, dok u istom snimku vidimo i kako šalje poljupce.

Podsetimo, Jelena je sav sporni materijal nazvala montažom, dok je Ognjen Vranješ rekao da su bliski već dve godine, a Karleuša je u jednom obraćanju javnosti i pretila Vranješu.

Ognjen Vranješ je danas rekao da je Duško Tošić znao za njegovu aferu sa Jelenom Karleušom, a više o tome pronaći ćete OVDE.

Jelena je ostala da proslavi Duškov rođendan u Kini, a šta se zapravo desilo iza zatvorenih vrata i kako je rođendan protekao pogledajte OVDE.

Blic

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.