Jokić ide na Olimpijske igre
Košarkaški savez Srbije objavio je spisak kandidata za Olimpijske igre u Parizu od 26. jula do 10. avgusta, a na njemu se nalazi i centar Denvera Nikola Jokić!

Selektor Svetislav Pešić, koji je sačinjavao spisak, tako je potvrdio ekskluzivno saznanje Informera da će se trostruki MVP NBA lige priključiti ekipi vicešampiona sveta u pohodu na olimpijsku medalju.

Pored Jokića na spisku su i Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Početak okupljanja reprezentacije je 24. juna, dok će fakultativni treninzi početi nekoliko dana ranije. Prve provere iza zatvorenih vrata su 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske.

Prvi zvanični prijateljski meč tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Zatim sledi put u Abu Dabi, gde će se naš tim sastati sa Australijom 16. jula i reprezentacijom SAD dan kasnije.

Potom sledi povratak u Srbiju i duel sa Japanom 21. jula u Beogradskoj areni.

Put Lila, tim Srbije kreće 24. jula.

Informer.rs

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.