KAMERE SNIMILE UBISTVO MISICE! Pričala sa prijateljem u restoranu: Napadač prišao i počeo da puca (UZNEMIRUJUĆE)

Na šokantnom snimku vidi se kako dvojica naoružanih napadača upadaju u restoran u nedelju, dok Landi Paraga Gojburo (23) i drugi muškarac stoje pored stola. Dok je par stajao i razgovarao, vidi se kako žena gleda ka vratima, dok se napadač neprimećeno ušunjao u restoran

Jezivi trenutak kad su ekvadorsku misicu u sred dana ubili naoružani napadači u restoranu u Kuevedu snimljen je nadzornom kamerom.

Na šokantnom snimku vidi se kako dvojica naoružanih napadača upadaju u restoran u nedelju, dok Landi Paraga Gojburo (23) i drugi muškarac stoje pored stola. Dok je par stajao i razgovarao, vidi se kako žena gleda ka vratima, dok se napadač neprimećeno ušunjao u restoran.

Bivša takmičarka za Mis Ekvadora se potom okrenula prema čoveku sa kojim je razgovarala, pre nego što su napadači počeli da jurišaju na njih sa oružjem u rukama, piše “Dejli mejl”. Dok je jedan od maskiranih napadača čuvao stražu na vratima restorana, drugi je brzo otvorio vatru pucajući ka Paragi i muškarcu, da bi potom ispalio još jednu rundu metaka na ženu dok je ležala na zemlji.

*UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK*

MONDO

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.