KAO OD MAJKE ROĐENA Isplivale gole slike srpske glumice (FOTO 18+)

Ana Sakić je bila glavna meta muških pogleda kada je skinula gornji deo kupaćeg kostima dok se sunčala u Budvi.

Bivša devojka Žike Jakšića, koju je publika bolje upoznala kao Ingrid u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, posetila je plažu u jutarnjim satima kako bi izbegla gužvu i skinula se u toples da osunča bujne grudi. Čim je došla do grada, popila je kafu da bi se razbudila posle noćnog provoda, a potom se spustila na plažu.

Pored nje je bilo sve što joj je potrebno – peškir, krema za sunčanje, naočare, cigarete… Pošto nije imala vremena da ode na Adu Bojanu i uživa kao od majke rođena, ona je za razliku od nekih pevačica i glumica koje se provode na jahtama sama bila svoj sponzor, pa je zakupila čamac na sat vremena na kom se odmah skinula.

Prvo je odvezala gornji deo kupaćeg kostima i stavila ga na stranu, a potom je uskočila u vodu da se osveži. Nju je spazila ekipa Kurira koja je zabeležila trenutke uživanja, ali i njen toples. Bilo je u blizini i muškaraca koji su „parili oči“ na njeno bujno poprsje.

Inače, Sakićeva se u Crnoj Gori odmarala nekoliko dana. Po povratku u Beograd, očekuju je brojne poslovne obaveze, a u oktobru će imati premijeru američkog filma „Ajron klad“, u kom igra keltsku ratnicu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.