MAJKA (27) KRENULA PO DETE U ŠKOLU, PA BICIKLOM PODLETELA POD TRAKTOR

Policija je na licu mesta obavila uviđaj i poknrenuta je istarga kako bi se utvrdile sve činjenice ove velike tragedije.

Majka četvoro dece J.P. (27) poginula je juče nešto psoel 17 sati, u Dolovu, kod Pančeva, kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji je pregazio i na mestu usmrtio.

Do tragedije je došlo u blizini OŠ „Aksentije Maksimović“, kod autobuske stanice, u Dolovu, kada je mlada majka spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen i kojim je upravljao njen teča.

Kako se udes dogodio u blizini Doma zdrvalja osoblje iz ove ustanove je odmah priteklo u pomoć, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći ali nažalost mladoj majci nije bilo spasa.

Do tragedije je najverovatnije došlo jer su na dvotočkašu kojim je upravljala J.P. bile neispravne kočnice ili su otkazale, jer nesrećna žena u nijednom trenutku nije ni pokušala da se zaustavi.  

Pretpostavlja se da je J.P. krenula do škole kako bi sačekala svoje najstarije dete, koje je prvi razred.

Meštani Dolova kažu da je samo nekoliko minuta nakon tragedije završena nastava i da su deca izlazeći iz škole videla šta se desilo.

– Deca su oko pola šest izašla iz škole, svi su istraumirani jer su videli šta se desilo. Velika tuga, devojka je mlada nastradala, ostalo je iza nje četvoro dece. Svi smo u šoku – rekla je meštanka za informer.rs.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj i pokrenuta je istarga kako bi se utvrdile sve činjenice ove velike tragedije. 

Alo.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.