MUP POKRENUO ISTRAGU Momci koji su divljali ispred RIK priznali u policiji: Đilas i Marinika nam daju po 150 evra da pravimo haos!

Dragoslav Milojević (20) iz Jagodine, jedan od dvojice mladića koji su sinoć fizički napali direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića ispred zgrade Republičke izborne komisije tokom protesta opozicije, u policiji je priznao da su mu lideri koalicije „Srbija protiv nasilja“ Dragan Đilas i Marinika Tepić platili da izaziva nerede, ekskluzivno saznaje Kurir!

Kako navodi naš dobroobavešteni izvor iz istrage, on je u policiji ispričao da mu mesecima unazad Đilas i Tepićeva daju po 150 evra nedeljno kako bi fizički napadao državne funkcionere, uz obavezu i da prisustvuje na svakom protestu i izaziva haos. Rekao je da ima saznaja da osim njega Đilas plaća i druge studente, mahom iz Beograda i Niša.

Na snimku koji Kurir ekskluzivno objavljuje jasno se čuje kako dvadesetogodišnji mladić iz Jagodine priznaje da od Tepićeve i Đilasa novac prima svake nedelje.

– Marinika mi daje 50 evra nedeljno i Đilas nedeljno 100 – čuje se na snimku. Na pitanje šta on treba da radi za te pare, mladić kaže:

– Da pravim nerede.

Više pročitajte OVDE.

Kurir

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.