MUŽ JE 22 GODINE VARAO S ROĐENOM MAJKOM, JEDNOM NEDELJNO IMALI ODNOSE

U emotivnoj objavi na Redditu trudnica je progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava i kako je njena majka optužuje da joj je ‘uništila život’ razotkrivanjem 22-godišnje afere. Detaljno je opisala situaciju i napisala:

„Moji tata (63) i mama (60) u braku su 43 godine. Imam šestero braće i sestara. S mužem (39) sam od naše 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Rodila sam svoju sada 22-godišnju ćerku“, započela je svoju ispovest.

Par se venčao s 18 godina, ali nedugo nakon njihovog venčanja preminuo je njen deda s tatine strane i ostavio kuću njenom ocu. Njeni deda i baka su sagradili kuću do njenih roditelja kada su otišli u penziju, a njeni roditelji su odlučili da mladenci žive u toj kući.

„Suprug i ja nismo imali problema s tim. Imam ćerku od 22 godine, 14-godišnjaka i 5-ogodišnjaka, a trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće sa dečakom, kojeg treba da rodim u krajem aprila“, nastavila je.

Ipak, iako je njihov život delovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale poslednje 22 godine.

„Ceo svet mi se srušio u novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla mamu kako vodi ljubav s mojim mužem. Majka je vrištala na mene da izađem iz ‘njihove’ spavaće sobe što me još više potreslo“, ispričala je.

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i pre nego što su se venčali.

Prema rečima muža, njena mama ga je ‘zavela’ kad su imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene polne odnose barem jednom mesečno.

Prema vremenskom okviru afere, nagađala je da su njena braća blizanci i najmlađa braća i sestre potencijalno deca njenog supruga.

„Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da pripadaju mom suprugu“, objasnila je.

Žena je srceparajuću istinu odlučila da otkrije i svom ocu, kojeg je ta vest slomila.

„Nepotrebno je reći da smo čuli moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio“, dodaje.

Podelila je tu vest sa svima i ostala kriva za to

Ipak, žena tu nije stala – drama je razotkrivena i na porodičnom okupljanju u kući njene sestre.

„Na zabavi sam rekla svojoj ćerki od 22 godine da odvede svu decu u podrum i pusti film kako bih mogla pred svima da kažem šta su moj muž i majka tačno radili“, ispričala je.

Ali, iako je deo porodice bio na njenoj strani, nisu svi podržali odluku da javno otkrije 22 godine dugu aferu. Troje najmlađih braće i sestara, kao i cela porodica, sada već bivšeg muža, i njegova sestra, smatrali su da je užasna osoba jer je to sa svima podelila.

Otada je njena majka zbog skandala izgubila posao i uporno tvrdi da joj je ćerka time uništila ugled i život. Ali nije samo njen odnos s majkom ukaljan – postoje i planovi za razvod.

„Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vreme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je decu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vreme. Ovo je uništilo moje poverenje u ljude i vernost“, završila je, piše The Sun.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.