NA OVO PITANJE NIKAD NE ODGOVARAJTE POLICIJI! Advokat dao savet šta da radite kad vas zaustave

Na jedno pitanje nikad ne odgovarajte policajcu kad vas zaustavi, savetuje advokat.

Gotovo da nema vozača kojeg makar jednom nije zaustavio policajac i obavio proveru. Možda vam se nekada desilo da ste dobili pitanje koje sledi u nastavaku, a vi ste dali odgovor, misleći da je to dobar potez. Ipak, to nije poželjno, kaže advokat koji je veliku popularnost stekao na društvenim mrežama jer besplatno deli savete.

„Ovo je pitanje na koje nikad ne bi trebalo da odgovorite, ni u milion godina, a da ne znate za koje ste delo optuženi“, rekao je advokat u snimku i dodao: „Znaš li zašto sam te zaustavio?“, pitanje je na koje, prema savetima ovog advokata, nikako ne bi trebalo da odgovorite.

„Zato što sam prošao kroz crveno svetlo. Zato što sam prebrzo vozio. Zato što sam jeo kebab“, nabrajao je advokat moguće odgovore u snimku i dodao kako ste na taj način priznali prekršaj, a da ga policajac možda uopšte nije ni primetio. Njegov savet je da odgovorite jednostavno: „Molim vas, recite mi“.

„Počeo bih da paničim i priznao bih stvari koje nisam ni napravio“, „Rekao bih mu: ‘Ako ne znaš, neću ti reći'“, „Mrzim kad me to pita“, „Mislim da je dovoljno ljubazno odgovoriti i da ne bi trebalo biti problema“, samo su neki od komentara ispod viralnog snimka.

MONDO

Stefan Stojanović

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.