Nakon slave ženi polomio rebra i isekao je makazama po licu: Beograđanin uhapšen zbog porodičnog nasilja

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi Policijske stanice Palilula zbog sumnje da je M. V. (56) izvršio krivično delo nasilje u porodici u osnosu na svoju vanbračnu partnerku.

Kako je navedeno u saopštenju tužilaštva, on je, u stanu u kom zajedno žive, nakon proslave krsne slave, sa nevenčanom suprugom ušao u svađu, a potom je udarao otvorenim šakama i pesnicama. Takođe joj je makazicama naneo višestruke povrede u predelu lica, leve i desne podlaktice.

Žena je zadobila i hematome i popucale kapilare u predelu očiju, kao i prelom rebra.

On je, tokom današnjeg saslušanja u tužilaštvu, u prisustvu branioca koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, izneo odbranu i delimično priznao da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Tužilaštvo je sudu podnelo predlog da M. V. odredi pritvor do 30 dana, imajući u vidu osobite okolnosti koje ukazuju na to da bi boravkom na slovodi mogao da ponovi krivično delo, s obzirom na to da je već dva puta osuđivan zbog porodičnog nasilja.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i po,tpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

(Telegraf.rs)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.