NEUTEŠNA MAJKA KUKA I UDARA SE OD TUGE Roditelji ostali bez sina jedinca nakon nesreće u Šapcu

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobio je B.U. (45) iz Šapca, dok su lakše povređeni N.U. (63) i M.N. (35) iz Šapca

Muškarci B.U. (68) iz Šapca i M.P. (41) iz Tabanovica poginuli su u saobraćjnoj nesreći koja se dogodila u Šapcu kada je automobil „Reno“ direktno čeono udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera.

Nastradali muškarac je jedinac, a od trenutka kada je njegova porodica saznala za tragediju u šoku priča rođaka.

– Bila sam celu noć kod njih. Tragedija, šta se dogodi… On je jedinac, ima majku i oca. Oni su u potpunom šoku. Ne znaju šta će sa sobom. Njegova majka samo kuka i udara se. Obilazio je autobus, i ispred se stvorio automobil – priča sagovornica.

Kako kaže, u koloni iza automobila nastradalog muškarca, našao se njen zet, koji je gasio automobil u koji je udario njen rođak, a u kome su se nalazile tri osobe.

– On je bio u koloni, iza njegovog auta. Ta kola u koja je udario su planula, pa je on aparatom za gašenje požara gasio plamen, ali na žalost evo šta se desi – priča uznemirena rođaka nastradalog M.P. i dodaje:

– Kažu da je pre nesreće sedeo u kafani, a da je roditeljima rekao da će brzo, ne znam kako će njegova porodica sve ovo izdržati, bili su veoma vezani za njega, zato što je jedinac, nije se ženio, pa su sve njemu posvetili – zaključuje naša sagovornica.

Podsetimo, u ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobio je B.U. (45) iz Šapca, dok su lakše povređeni N.U. (63) i M.N. (35) iz Šapca.

– Na mestu nesreće nastradala su dvojica muškaraca dok su tri osobe povređene, među njima jedna je zadobila teške telesne povrede. Svi su prevezeni u bolnicu.

Alo.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.