„NOVAK ĐOKOVIĆ IMA RATNE TRAUME“: Skandalozna objava proslavljene hrvatske atletičarke

Bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić komentarisala je raspad Jugoslavije, odnosno odnos prema tome i ratu, a u svom komentaru je pomenula i Novaka Đokovića.

Ona je ostavila više nego skandalozan komentar na društvenoj mreži „Fejsbuk“, a njeni pratioci su je podržali.

– Upalim neki podkast, Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja, Novak isto istraumatiziran ratom, otvorim „naše“ medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže „teške situacije koje smo preživeli zajedno – otmica deteta, raspad države, smrt roditelja“. Raspad države u top 3 životne traume. U budućnosti jednog dana svi mi moraćemo se izviniti braći zbog traume raspada države, rata. Malo-pomalo do toga vodi nas naša politika, mediji i povesničari. Paralelno ućutkujući nas ‘rat je prošlost, okrenimo se budućnosti’ – napisala je ona. Ivana je izvesno aludirala na podkast u kojem je Jelena Đoković razgovarala sa Gaborom Mateom pre svega o vaspitanju dece, uticaju trauma na razvoj svakog pojedinca…

Inače, Ivana Brkljačić je rođena 1983. godine u Nemačkoj, bacala je kladivo na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, Atini 2004. i Pekingu 2008, a nastupala je za zagrebačke klubove Mladost i Dinamo Zrinjevac.

Novosti

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.