Ostaje li Nađ u Partizanu?

Albert Nađ je sa Partizanom uspeo da zadrži drugo mesto u finišu sezone, od kada je nasledio Igora Duljaja na mestu šefa struke.

To drugo mesto donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a da li će Albert Nađ ostati na pomenutoj funkciji, dok u medijima traju spekulacije o navodnoj želji uprave da vrati Žarka Lazetića iz TSC-a?

“O planovima još nismo pričali, jer smo pre nekoliko dana završili prvenstvo. Nisam ni seo sa ljudima iz kluba da mi kažu kakve imaju planove u vezi – svega. Tako da o planovima ne možemo još da pričamo“, rekao je Nađ u najnovijem izdanju Partizanovog podkasta.

Govoreći o prethodnoj sezoni, odmah je osetio potrebu da još jednom pohvali sjajnog golmana Aleksandra Jovanovića.

“Što se tiče minule sezone, mislim da moramo svi biti saglasni da je Aca Jovanović bio naš najbolji igrač i da nismo imali njega na golu, ne bismo sad pričali o drugom mestu i moguićnosti da igramo u evropskim takmičenjima.

Ponavljam još jednom, Aca Jovanović je Partizanov pravi junak ove sezone, koji je uspeo da nas održi na drugom mestu.

Njega sam upoznao ove godine i definitivno ima karakter, odnosno sve predispozicije da bude kapiten bilo koje ekipe. Dobro brani, dobar odnos sa javnošću i igračima, zna kad treba da podvikne i posavetuje. Zaslužio je da ga nekako nagradimo za sve što je učinio za nas ove sezone“, rekao je Nađ.

Pohvalio je i Natha koga vidi kao jednog od lidera tima.

“U Natha nisam sumnjao niti jednog trenutka. Znamo da nije igrač koji može da se ponavlja u dva pravca, ali potrebni su igrači koji znaju kad da se stane na loptu, kad da ubrzaju igru, da imamo brži protok lopte. On je vrlo inteligentan i zna svoje mogućnosti“, naglašava Nađ.

sportske.net

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.