Ovako sada izgledaju Radoslav i Dejan Dragijević!

Otišla je Svetlana Dragijević Bogu na istinu, a na njenom pogrebu pre svih, uz sudsko odobrenje, pojavili su se sin Dejan osumnjičen za ubistvo male Danke Ilić, kao i suprug Radoslav koji uporno ćuti o tome gde je sa sinovima sakrio telo nesrećne devojčice.

Kao da je neko teško prokletstvo zapljusnulo ovu porodicu, pa je posle smrti mlađeg sina Dalibora, koji je 7. aprila preminuo u pritvoru, dušu ispustila i majka Svetlana, za koju kažu da joj je pozlilo dok je bila na kafi kod komšija.

Posle obdukcije njeno telo je pripremljeno za sahranu, na groblju u Zlotu neposredno pored sina Dalibora. Uz specijalnu dozvolu suda, na pogrebu su se opkoljeni policijom pojavili i sin Dejan a uz njega i suprug Radoslav.

Uz jake mere bezbednosti, Dejanu i Radoslavu je bilo dozvoljeno da iznad Svetlaninog groba upale sveće i od nje se zauvek oproste.

Pre nego što su sanduku nad otvorenom rakom prišli rođaci i komšije koji su držani na pristojnoj distanci, Dejan i Radoslav su vraćeni u pritvor u Zaječaru.

Svetlana Dragijević koja je do poslednjeg dana života tvrdila da njena porodica nema ništa sa ubistvom male Danke, pokopana je pored sina Dalibora tačno na 40 dana od njegove smrti.

Informer.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.