OVO JE DEČAK IZ SRBIJE KOJI JE UBIO DEVOJČICU (15) U NEMAČKOJ: Manuel je davio u šumi, a sada isplivao njihov poslednji snimak

Manuel (15), koji je navodno iz Srbije, osumnjičen je da je davio do smrti svoju devojku (15) u jednoj šumi u Ulmu u Nemačkoj.

Sada su se pojavili poslednje fotografije i snimci na kojima su on i njegova devojka zajedno, a objavili su ih samo osam dana pre zločina. U opisu snimka devojčica je napisala „ovo je toksično“, opisujući svoju vezu sa Manuelom.

Korisnici društvenih mreža komentarišu da su tinejdžeri delovali srećano i da im nije jasno kako je dete moglo da ubije drugo dete.

Neki su osumnjičenog dečaka uporedili sa ocem, koji je prošle godine ubio devojčicu i nalazi se na psihijatriji jer je proglašen neuračunljivim.

„Jadni mišu, počivaj u miru anđele lepi“ , „Žao mi je što ti je oduzeo život onaj koga si najviše volela“, „On i njegov otac treba da gore u paklu. Tako lepu dušu ubiti… Porodici želim da budu jaki“… neki su od komentara.

Podsetimo, zločin se dogodio u sredu 27. decembra prošle godine kada je tinejdžer, davio vršnjakinju koja je preminula u bolnici 1. januara. Ono što se za sada zna o slučaju jeste da je osumnjičeni u sredu nešto pre ponoći pozvao policiju i, kako navode istražitelji, rekao da je ubio svoju devojku.

Policajci su devojčicu pronašli na šumskoj stazi u blizini okruga Viblingen. Žrtvi je ukazana prva pomoć, prvo je reanimirana i odvezena je u kliniku. Međutim, bila je u izuzetno kritičnom stanju, a lekari nisu uspeli da je spasu.

Manuel je uhapšen nedaleko od mesta zločina i nije pružao otpor. Tinejdžer, koji se smatra ljubomornim i na čijim se slikama na internetu vidi kako se nekoliko dana pre zločina drži za ruke sa svojom navodnom žrtvom, od četvrtka je u pritvoru.

– Dečak je pozvao pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku i dao je lokaciju, a onda se udaljio. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta na vratu devojčice koja nije davala znake života uočeni su tragovi davljenja ali i borbe, pa je odmah pozvana policiju koja je samo stotinak metara dalje pronašla i uhapsila dečaka, koji je bio pomalo dezorijentisan i imamo je neke povrede na rukama, a nakon privođenja je utvrđeno da je poziv Hitnoj pomoći upućen sa njegovog mobilnog telefona – objasnio je izvor iz istrage.

Pozadina zločina je nejasna. Na primer, važno je razjasniti da li se mladi par sreo u šumi ili je žrtva možda tamo bila namamljena. Policija sada proverava podatke sa mobilnih telefona.

Tužilaštvo je naložilo, ali i prihijatrijsko veštačenje dečaka, kao i da se uradi rekonstrukcija kretanja njih dvoje kobne večeri.

Čeka se i toksikološki nalaza njegove krvi kako bi se utvrdilo da li je bi pijan ili nadrogiran kobne večeri, a po nalogu tužioca on će biti i psihijatrijski veštačen.

Kurir.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.