Ovo je ubica ubijenog Nusreta

Na Pešteru se desila tragedija koja je potresla ceo Balkan. Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je mrtav u bunaru, a istraga koja je usledila otkrila je mračnu priču.

Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je S.Z., bivši suprug R.H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bio u emotivnoj vezi.

Telegraf je došao u posed jezeve prepiske gde ubica preti R.H..

Ali zadnji se najslađe smeje. Veruj mi. Videćeš šta ću uraditi„, napisao je S.Z., na šta mu je R.H. odgovorila „Mrš bre“.

„J*bo mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju“, nastavio je S.Z., a R.H. je odgovorila „Nek ti j*b* Mujesiru.

E bićeš svedok kad te zovnem na kameru. Nek j*be slobodno“, napisao je S.Z.

Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala.

Kako je za Telegraf rekla osoba bliska Nusretu, on je „mučenički umro“.

Imao je 22 uboda od noža. Na kraju je zaklan i bačen u bunar“, rečeno je za Telegraf.

Nusret, verujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u klopku.

Na dogovorenom mestu, umesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen pre nego što je njegovo telo bačeno u bunar.

Motiv ovog zločina, prema prvim spekulacijama, mogla bi biti ljubomora i osveta, s obzirom na prethodne odnose između njih troje.

R.Z. je vodila Instagram profil na kojem su često objavljivane zajedničke fotografije sa S.Z., što je svedočilo o njihovoj naizgled srećnoj prošlosti.

(Telegraf.rs)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.