OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SE U JUNU SPREMA NEVIĐENA SREĆA

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Tamara Globa nedavno je istakla koji će to znak Zodijaka biti glavni srećnik u junu 2024. godine. Ako je verovati zvezdama, predstojeći mesec posebnu sreću doneće Vagama!

Horoskop za jun više od ostalih obradovaće Vage, a Globa ističe da konačno mogu da predahnu i prepuste se srećnoj ruci sudbine.

Vage u junu očekuje neverovatan uspeh pre svega na polju finansija. Ne samo da će se novac slivati u vaše ruke, već će se i ljubav pojaviti na horizontu za slobodne pripadnike znaka. Jun će do te mere biti povoljan i uspešan za vas, da će energija sreće dotaći i vaše bliske ljude.

Kreativni pripadnici znaka, odnosno svi oni koji se bave profesijama koje se na bilo koji način tiču umetnosti, biće posebno blagosloveni materijalnim obiljem i čekaju ih ogromni honorari. Takođe, jun će za njih biti mesec prepun inspiracije i novih, odličnih ideja. No, i za sve druge Vage sledi veoma stabilan i dobar finansijski period.

Merkur je sve do 17. juna u devetom polju horoskopa Vaga, što znači da im se otvaraju nove perspektive i poslovne mogućnosti. Moguća su kratka putovanja vezana za posao, ili ćete možda uzeti odmor kako biste otputovali ili promenili sredinu. Vage treba da obrate pažnju i na pravna pitanje, te važna dokumenta, a nije isključen čak ni početak neke međunarodne saradnje.

Posle 17. juna Merkur se seli u 10. polje, što znači i da će se Vagine ambicije povećati, a one će postati odlučnije i posvećenije pitanjima karijere. Odgovornost i vaše veštine posebno će ceniti menadžment, pa nije isključeno da vam stiže povišica ili bar bonus.

Slobodnim Vagama sasvim sigurno predstoje ro,antični susreti i zanimljiva poznanstava, a nisu isključene romanse ni sa predstavnicima druge kulture ili nacionalnosti koje ste upoznali na studijama, putovanju ili putem interneta. Ako već imate partnera, astrolozi savetuju romantično putovanje ili boravak negde u prirodi, što će vam pomoći da uspostavite harmoničniji odnos. Ako ste dugo u vezi, vreme je da počnete razgovor o budućnosti.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.