PET NAJSTRAŠNIJIH SAZNANJA O SMRTI MALE DANKE

VEST da je dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se tragalo 10 dana, ubijena duboko je potresla čitavu javnost.

Neposredno nakon što su se crne slutnje obistinile, retrospektivu monstruoznog zločina izneo je ministar policije Bratislav Gašić, koji je ujedno otkrio i jezive detalje koji svedoče o hladnokrvnosti ubica.

Za zločin su osumnjičeni radnici komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Kada je ministar Bratislav Gašić saopštio detalje zločina, Srbija je zanemela, a ovo je 5 stvari u njihovom ponašanju koje su sve užasnule.

1. Otac sreo ubice, pitao ih za Danku, oni rekli da je nisu videli dok je njeno telo bilo u njihovom gepeku

Naime, majka je kobnog dana, oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni za Dankino ubistvo.

– Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja.

Ono što dodatno šokirao jeste činjenica da ih je otac devojčice zaustavio i pitao da li su videli Danku, na šta su odgovorili negativno i nastavili ka deponiji – rekao je ministar.

2. Onesvešćenu devojčicu bacili u zadnji deo automobila preko alata

Nakon što su pokupili onesvešćeno dete sa puta, umesto da pozovu Hitnu pomoć, osumnjičeni su seli u automobil kojim je upravljao Dejan Dragijević a Srđan Janković je, prema informacijama MUP, onesvešćenu devojčicu prebacio u zadnji deo vozila preko alata.

Pretpostavlja se da su na ovaj način, potpuno neprimećeno, uspeli da prevezu dete do deponije.

Dogovorili su se da telo bace upravo na ovom mestu.

3. Bacili telo na deponiji za manje od dva minuta

Potom su se odvezli do deponije i telo devojčice bacili.

– Tog dana na teritoriju Banjskog polja ušlo je 17 vozila, a samo su dva izašla van Banjskog polja, do dolaska policije i zaprečavanja puteva. To je bitno zato što je, bilo simptomatično da 150 metara od mesta gde su se zaustavili u dvorištu porodice Ilić, tih 150 metara prelazili su pet i po minuta. Kao i što znamo da su na deponiji bili minut i 41 sekundu – kazao je Gašić.

Već drugog dana potrage, osumnjičeni su dovedeni na poligrafsko testiranje.

– Vozač je imao zakasnelu reakciju na poligraf, a suvozač je imao reakciju. Istog dana su oduzeta sva tri automobila.

4. Nakon zločina jedan od osumnjičenih tražio Danku

O monstruoznosti svedoči i to da je na poziv direktora Dejan Dragijević otišao da traži devojčicu u Banjskom polju, iako potpuno svestan da ju je usmrtio.

Kako navode stručnjaci, to je bio jedan od načina za skretanje pažnje sa sebe.

5. Prebacuju krivicu jedan na drugog, telo prebacili sa deponije na drugo mesto

Njih dvojica odveli su policiju do deponije da pokažu gde su bacili telo, ali je onda usledilo novo jezivo saznanje!

– Imamo saznanja da je jedan od njih dvojice 28. vratio se na mesto gde su bacili telo i prebacio ga na drugo mesto. Ne možemo da im verujemo jer jedan na drugog prebacuju krivicu – rekao je ministar policije.

Žandarmerija se sada zbog novonastalih okolnosti usmerila na drugu lokaciju i potraga za telom male Danke i dalje traje.

(Kurir)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.