Piksi reagovao na izjavu Vidića: „Kakve, bre, cifre pominje!?“

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi reagovao je na jučerašnji intervju Nemanje Vidića.

Stojković je kazao je da će se situacijom u vezi sa Nemanjom Vidićem baviti čim prođe žreb za Evropsko prvenstvo, koji je na programu sutra u Hamburgu.

Bivši reprezentaivac Srbije i kapiten Mančester junajteda je u intervjuu za NIN izjavio je da su Stojković i njegov i stručni štab koštali Srbiju 16 miliona evra za dve godine.

„Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Savezu. Došao sam do podatka da je u zadnje dve godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje“, rekao je Vidić.

Stojković je imao šta da kaže nakon tih navoda.

„Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću. Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni“, rekao je Stojković za Informer.

„Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali okej, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme“, zaključio je Stojković.

sportske.net

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.