PIONIR POD OPSADOM, A NAVIJAČI NE SMEJU DA BUDU NA MEČU: Cela Evropa gleda dramu u Beogradu, zakuvalo se!

Nastavlja da se diže temperatura pred mečeve Makabija i Panatinaikosa u Beogradu! Nakon dva meča u Atini u četvrfinalu Evrolige sada je 1:1 u seriji, a trener „zelenih“ Ergin Ataman i prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos su bili besni zbog suđenja u tim mečevima i zbog toga su kažnjeni.

Nakon toga se Dimitris Janakopulos opet javio i otkrio da je čuo da će na meču prisustvovati oko 2.000 navijača Makabija i da se nada da to nije istina. Sada su na internetu isplivale slike i videi na kojima se vidi kako su satima pred meč navijači Makabija okupirali pozicije oko „Pionira“ i kako pokušavaju da nađu svoie mesto u hali „Aleksandar Nikolić“.

Kako je Janakopulos rekao kada je dozvoljeno Makabiju da igra u Srbiji zbog rata koji vode Izrael i Palestina tada je jedan od uslova bio da na mečevima u Beogradu ne bude publike. Grk je pominjao broj od 2.000 najavljenih navijača, a evo kako su navijači Makabija izgledali pred duel u Beogradu.

Jedno pitanje za Evroligu. Pre tri-četiri meseca na sastanku Evrolige u Istanbulu kada je bilo glasanje da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra u Evroligi zbog svega što se dešava na toj teritoriji, Makabi je obećao da će sve utakmice biti iza zatvorenih vrata. Sada odjednom čitam da će biti 2.000 navijača!? Nadam se da je to sr**e i da će Evroliga uraditi sve što je u njenoj moći da Evroliga počne u okolnostima koje su i dogovorene na sastanku Evrolige. A svi smo glasali da Makabi igra, iako to nije bio slučaj sa CSKA. Nadam se da će Evroliga uraditi pravu stvar„, rekao je u svom obraćanju ovom prilikom Dimitris Janakopulos.

(MONDO, N.L.)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.