POJAVIO SE SNIMAK ZGRADE NAKON STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Prizori jezivi, ljudi panično beže niz stepenice (VIDEO)

SNIMAK unutrašnjosti zgrade nakon stravične eksplozije u Smederevu koja se dogodila sinoć oko 20.35 časova, osvanuo je na društvenim mrežama.

Kako se vidi na snimku, hodnik zgrade je pun šuta, vrata od stana gotovo ne postoje jer ih je eksplozija izbila, a u pozadini snimka se čuje muški glas koji govori: „Ima povređenih ljudi“.

Podsetimo, sinoć se, oko 20.35 časova, u centru Smedereva, dogodila eksplozija kada se, prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac Đ. A. (57) razneo sa više kilograma eksploziva.

Video pogledajte OVDE.

Na licu mesta nastradao je Đ. A. čiji su delovi tela bili razbacani po ulici, a dvoje mladih, brat i sestra, zadobili su teške povrede. Mladić (25) je u eksploziji zadobio teške povrede oka, a prema prognozama lekara, on će na jednom oku trajno izgubiti vid. Devojka (22) ima višestruke posekotine na telu. Eksplozija se dogodila na petom spratu zgrade, a od jačine eksplozije izbijena su sva vrata zgradi, a ceo peti sprat potpuno je uništen. Scene ispred zgrade su stravične.

Nenad Živanović/Novosti

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.