PRVA ŽENA PEDOFIL OSUĐENA U SRBIJI! Obljubila ćerku (12) najbolje prijateljice

Obrenovac je 2004. godine potresao slučaj pedofilije. Optužena je prva žena pedofil u Srbiji. Margita Čaić, tadašnja četrdesetšestogodišnjakinja obljubila je maloletnu ćerku svoje prijateljice. Ovaj jezivi slučaj potvrdio je da krivično delo pedofilija nažalost postoji i među ženskim polom, iako praksa pokazuje da je najviše muškaraca pedofila.

Margita Čaić iz sela Zvečka kod Obrenovca prva je žena pedofil u Srbiji koja je osuđena na zatvorsku kaznu zbog nedozvoljenih polnih radnji i seksualnog zlostavljanja maloletne (12) devojčice. Ovaj incident je pre nekoliko godina potresao stanovnike ovog naselja, međutim, o njemu se nije mnogo pisalo i nije dobio veću pažnju šire javnosti. Međutim, zbog specifičnosti same optužnice i dokazanog postupka, pravosnažna presuda prvoj ženi pedofilu je te godine objavljena i u sudskom biltenu.

Sve je počelo 2004. godine u porodičnoj kući zlostavljane devojčice, gde je Čaićeva redovno dolazila pod izgovorom da dolazi kod najbolje prijateljice, devojčicine majke, pisao je Kurir ranije. Poverenje koje je stekla u toj porodici iskoristila je za redovne posete devojčici kada je bila sama kod kuće. Kroz veštu verbalnu manipulaciju, prešla je granicu i postala ljubavna partnerka maloletnoj devojčici, koja je tada ulazila u period se**ualnog sazrevanja.

Optužnica i kasnija presuda detaljno su opisali gnusne radnje koje je devojčica pretrpela, uključujući maženje, ljubljenje, dodirivanje intimnih delova tela. Margita je tako vešto izvodila obljube nad maloletnicom, pa iz tog razloga devojčica dugo vremena svojim roditeljima nije govorila šta se dešava.

Njeni roditelji ipak su primetili promene u ponašanju ćerke, najpre zbog toga što je devojčica naglo popustila u školi. Nakon što je devojčica konačno ispričala roditeljima šta se događa, odmah su obavestili policiju. Čaićeva je uhapšena i nakon toga je priznala zločin, ali tvrdeći da su njih dve bile u ljubavnoj vezi.

Posle hapšenja Čaićeva je priznala zločin, tvrdeći da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi, da su njih dve u ljubavnoj vezi. Ona je nakon opsežne istrage izvedena pred sudiju, ali je i tada tvrdila da su njih dve u vezi.

Devojčica je na svedočenju iznela šokantnu tvrdnju da je bila u ljubavnoj vezi sa Margitom i da sve što se događalo između nje i prijateljice njene majke zapravo bilo zasnovano na obostranom odobrenju. Sudija koji je vodio slučaj nije prihvatio ove tvrdnje devojčice, obrazlažući presudu time da je Čaićeva kriva jer je iskoristila mladost i maloletnost svoje žrtve.

Prema Krivičnom zakoniku Republike Srbije za obljubu nad maloletnikom predviđena je kazna zatvora od pet do dvanaest godina.

MONDO

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.