Prvo oglašavanje Vanje o razvodu sa Ša, obratila se Matoroj: Dobijam pretnje smrću, nisam morala da se udajem

U svojoj izjavi je potkačila Nenadovu blisku drugaricu Jovanu Tomić Matoru, za koju ističe da sa njima nije ni kafu popila

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša razvodi se od Vanje Aleksić, koju je oženio 20. jula ove godine.

Iako su stali na ludi kamen pre samo mesec dana, oni su se već razišli. Kako je Ša istakao, Vanja nije bila spremna za brak.

– Zbunilo me je što sam imao velika očekivanja. Nisam želeo da se završi. Ostaće između nas šta su razlozi, imam svoje puteve. Idemo lagano, polako. Što se tiče žena i vezivanja sledi mi ozbiljan odmor – rekao je reper u lajvu na TikToku, a sada se oglasila i Vanja, po prvi put.

– Za sve ljude koji me vole (a i one koji me ne vole), imam potrebu da se oglasim iz jednog jedinog razloga, a razlog je taj jer na društvenoj mreži TikTok dobijam sve više pretnji smrću, želja da crknem, umrem… Obzirom da moj još uvek zakoniti muž ne želi da demantuje osobu koja je izjavila da sam se udala zbog reklame, želim ja. Udala sam se iz ljubavi prema tom čoveku i on i ja to vrlo dobro znamo! Za reklamu nije potreban brak, zbog reklame sam mogla da ostanem u vezi sa njim. Brak nije igra! Da sam najveći ološ u životu, to nikada sebi ne bih dozvolila – napisala je ona, pa dodala…

– Moj još uvek zakoniti suprug vrlo dobro zna koliko sam odbijala da dajem intervjue, emisije i sve ostalo. Da sam želela reklamu, pojavljivala bih se svuda sa njim, gde god da su nas zvali! To vrlo dobro znaju i novinari. Naš prekid, naša je stvar, smatram da je skroz ispravno da to ostane između nas! Ljudi koji nisu proveli sa nama ni deset sati od početka našeg odnosa, koji nisu ni kafu popili sa nama, smatram da nisu kompetentni da komentarišu bilo šta! Toliko od mene, više se neću oglašavati na tu temu – dopisala je Aleksićka i svim hejterima poručila sledeće:

– Ja vama želim zdravlje, sreću i da uživate u svom životu. Ne zabadajte nos tamo gde vam nije mesto – poručila je Vanja Aleksić.

Inače, Matora se juče, nakon informacije da se Ša razvodi, oglasila putem svog Instagrama, kada je žestoko oplela po Vanji.

– Bš si se proslavila, Vanja, u pravom svetlu si se pokazala i baš si super devojka, nemam reči. Uspela si u tome da postaneš poznata, svaka ti čast – rekla je u jednom snimku Matora, pa je u sledećem objasnila svoju naglu reakciju:

– Jače je od mene, morala sam na ovaj način da se obratim, da podelim sa vama, želim Nenadu da dam podršku. Ne mogu da verujem da sam na svadbi bila, u toj kući, koji je to prevarant. Da li je moguće da se neko uda zbog reklame? Us**eš se dečku u život zbog reklame, koji te je držao kao malo vode na dlanu! Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Meni nije normalno da neko može da podrži nekoga ko ima takvo mišljenje – poručila je Jovana Tomić, koja se zatim obratila i Nenadu.

– Nenade beži, neka te je ostavila, imaš sreće što te je ostavila – istakla je Matora.

Printskrin: Instagram/nenadaleksicsha

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.